Общи условия

FitnesBlog.eu е сайт, който предоставя полезни насоки на своите потребители в сферата на фитнеса, тренирането, хранителните добавки и всичко свързано със спорта на вашето тяло. 

Те се опитват със своите познания и опит да предоставят възможно най-полезна според тях насока за това, как да се храним правилно и как да поддържаме максимално здравословен начин на живот.

По-абсолютно никакъв начин не насърчаваме да предприемете каквото и да е действие, което може да доведе потенциални рискове за Вас и Вашето здраве, преди да се допитате до компетентно лице или специалисти по темата.

FitnesBlog.eu не носи отговорност за публикуваните тук материали и тяхното използване от потребителите. Те се публикуват само с информативен, а не с приложен характер.

Преди да приемете реални действия нашия съвет и препоръка е да потърсите компетентна консултация със специалист или с вашия личен лекар, тъй като те най-добре могат да ви консултират и да преценят как е най-добре да процедирате.

Благодарим ви и се надяваме тук да откриете полезна за вас информация, която да ви помогне да започнете вашата тренировъчна програма, с която да постигнете желаните от вас резултати.

Напишете това, което искате да потърсите и натиснете ENTER. Натиснете ESC за да прекъснете.

Върни нагоре