Уреди за коремни мускули, с които да влезем във форма у дома

Хората с плосък корем имат особено стройна и тонизирана фигура. От дълго време се борите с излишните мазнини по корема и вече сте заключили, че може би всичко е въпрос на ген? Не се оставяйте на разочарованието, защото плоското коремче може да се покаже дори и в домашни условия.

Какви резултати може да очакваме от употребата на термо колани

Мазнините по корема са един от най-упоритите проблеми, с които дори и физически активните хора се сблъскват. Затова и рекламите на термо колани са толкова разпространени. Това са фитнес аксесоари, които таргетират специално тази така упорита зона и подпомагат премахването на излишните сантиметри от обиколката на талията.

Мъжки тениски за спорт – кратко ръководство на купувача

Тениската е може би най-универсалната дреха и едва ли има човек, който да няма поне една такава в гардероба си. Това е идеалната дреха за спорт и затова фитнес маниаците, професионалните спортисти и всеки, който обича да му е удобно, притежава много бройки такива.

Ластици за тренировка като семпло, но силно ефективно фитнес решение

Искате да тренирате ефективно вкъщи, без да влагате кой знае колко средства за започването на домашен фитнес? Имате нужда от по-голямо натоварване в залата? Или просто искате да разнообразите конвенционалните тренировки с интересен фитнес аксесоар?

Видове еластични ленти и техните предимства

Еластичните ленти са фитнес пособия, които работят на базата на акумулиране на съпротивление, в посока противоположна на движението на крайниците, с цел създаване на по-голямо натоварване. Съществуват няколко основни вида ластици, които предлагат различни предимства за човека, служещ си с тях. Именно тях ще разгледаме в днешната статия.

Дъмбели – тренировката за ръце, която не бива да изпускате

Замисляли ли сте се някога защо всички фитнес маниаци залитат постоянно по дъмбелите? Отговорът е много прост и се крие в една единствена думичка – ефективност. Да, тренировките с дъмбели са изключително ефективни за изграждане на здрава мускулатура на ръцете и извайване на всяко мускулче, което се намира по тях.

С кои уреди да се запознаеш още при първо посещение в залата

Все повече хора влизат във фитнес залата и започва една тотална анархия в съзнанието им във връзка с това, което трябва да правят и да не правят. Масово започва буквално едно лутане, което никога не завършва с правилно проведена и цялостно ефективна тренировка, а дори напротив – завършва с тотална липса на мотивация за следващата.

Два важни съвета в подбора на спортни дамски тениски

Понякога затруднението ни в залата е предизвикано от неща, за които дори и не подозираме. Но ще се учудите колко много хора всъщност се демотивират от продължаването на тренировката, без да знаят, че основното им неудобство идва от… дрехите, които носят.

Нашата категория „Спортни аксесоари“ предлага изчерпателна информация за широка гама от аксесоари, предназначени за различни видове фитнес дейности.

Ще ви представим най-новите продукти и тенденции в света на спортните аксесоари, както и добре познатите и проверени време на проходили продукти.

В тази категория ще откриете обзори и съвети за използването на аксесоари като фитнес гривни, смарт часовници, както и много други уреди за интензивна тренировка.

FitnesBlog.eu ще ви предостави информация за техните функции, предимства и как да ги използвате най-ефективно по време на тренировка.

Независимо дали сте новак във фитнеса или опитен спортист, правилният спортен аксесоар може да направи голяма разлика във вашата тренировка.

Напишете това, което искате да потърсите и натиснете ENTER. Натиснете ESC за да прекъснете.

Върни нагоре