Защо е важно децата да се хранят с органична храна?

Водорасли

Органични са храните произведени без употреба на изкуствени торове и пестициди. Тези храни са изключително важни за бебетата и децата, защото буквално може да спасят живота им.

Органична храна за деца

В организма на всяко бебе има средно около 200 грама токсини и канцерогени. Докъм 2-годишна възраст повечето деца са натрупали толкова много токсини, че има опасност за живота им. Това се дължи до голяма степен на преработената индустриална храна, отглеждана с пестициди и хербициди, много от които са канцерогенни – а както е добре известно, ракът е главна причина за смърт на деца под 15 години.

При хранене с органична храна канцерогените в детския организъм са само 1/6 от тези при децата, отглеждани с храни от супермаркета. Затова органичното хранене значително намалява опасността от рак при децата.

Захарта се извлича от земеделски култури, които се отглеждат с пестициди и хербициди. Днешните деца ядат прекалено много сладко – и следователно химия. Затова умовете им също са токсични и превъзбудени. Хиперактивността при децата може да се намали с 50%, ако се хранят с органични храни. Същото важи и за някои алергии, които засягат мозъка и нервната система.

Изследванията в затвори и училища сочат, че при замяна на обикновената храна с органична с преобладаване на сурови плодове, зеленчуци и ядки води до намаляване на хирперактивността.

Детското здраве зависи от правилното органично хранене, доброто енергизиране на биополето и ефикасната детоксикация на организма. И в трите отношения на първо място в класацията на храните са микроводораслите. Те са наречени майчиното мляко на планетата, слънце на прах, имунитет на капсули, зелената кръв на земята, еликсир за мозъка. Съдържащата се в тях алгинова киселина е доказан детоксикатор, а хлорофилът и фикопигментите са богат източник на активирани слънчеви електрони, подхранващи и енергизиращи човешкото биополе.

В светлината на гореизложеното можем да разберем колко са важни органичните водорасли АФА и спирулина, както и другите продукти, предлагани от АкваСорс, за профилактиката на детските болести.

Подобни публикации

Напишете това, което искате да потърсите и натиснете ENTER. Натиснете ESC за да прекъснете.

Върни нагоре